top of page
  • facebook

Kinderopvang Basis

Dit is opvang bij een kinderdagverblijf, maar met hetzelfde idee als bij een gastouder. U neemt zelf eten, drinken, luiers etc. mee. Het voordeel is wel, dat u altijd zeker bent van opvang en uw kind dezelfde leidsters heeft. Ook bij ziekte. Voor dit pakket gelden wel andere tarieven. Dit kunt u wel honderden euro’s per jaar schelen.

Kinderopvang all inclusive

Deze opvang is eigenlijk de standaard kinderopvang. U hoeft niks mee te nemen en krijgt alles van het kinderdagverblijf. Bijvoorbeeld luiers, eten, drinken. Alles wat een kind nodig heeft op een dag wordt geregeld door het kinderdagverblijf. Hiervoor geldt dan wel een duurder tarief dan de basis opvang. 

Kinderopvang flexibel

Flexibele opvang is voornamelijk handig voor ouders die wisselende dagen werken. U kunt zelf beslissen wanneer u uw  kind wil brengen. Dit kan tot  48 uur van te voren aangevraagd worden.  Het maakt niet uit wanneer hier gebruik van wordt gemaakt. Dit kan de ene week 2 dagen zijn en de andere week helemaal niet.  Het kind kan elke dag komen en er zal dan ook altijd plek zijn voor dit kind. Het tarief is ook voor deze opvang iets duurder . 


Voor de buitenschoolse opvang is hetzelfde mogelijk als bij de kinderopvang. U kunt kiezen uit het basispakket, het all inclusive pakket of flexibele opvang. Ook kunt u kiezen voor tussen schoolse opvang. Dit is alleen mogelijk bij de naast gelegen scholen en als er voor- of naschoolse opvang wordt afgenomen. De tussenschoolse opvang is een extra service en u kunt hier gratis gebruik van maken.

Extra dagen afname

Er kunnen ook nog extra dagen worden afgenomen. Het maakt niet uit wat voor pakket u heeft. Als u bijvoorbeeld standaard kinderopvang basis afneemt is het voor een extra dag ook gebruikelijk dat u zelf alle spullen mee neemt. Dit word dan een extra dag voor kinderopvang basis. 
Er kunnen ook combinaties gemaakt worden tussen verschillende pakketten. Er kan bijvoorbeeld ook gekozen worden tussen flexibele opvang maar wel met het basis principe. Er is dus bij ons kinderdagverblijf een hoop mogelijk. Zodat de kinderopvang zo goed mogelijk bij uw wensen past.

KIes uw eigen contractvorm

Onder de downloads vindt u een schema om uw persoonlijke contractvorm samen te stellen.

Kinderdagverblijf De Guppies, Vast nr. 0321 76 90 50, Mobiel nr. 06 34 88 89 30, KvK: 59332018, info@kdvdeguppies.nl

Take a Closer Look

bottom of page